ENHANCER Projesi kapsamında gerçekleşen Mobilya Sektöründe Teknik Girişimcilik Eğitimi yüz yüze ve çevrimiçi olarak devam etmektedir.

  • Ankara: 23-25 Aralık, saha ziyareti 29 Aralık.

Eğitim aşağıdaki modülleri kapsamaktadır:

  • Mobilya Sektörüne Yönelik Girişimcilik Ekosistemine Giriş
  • Şirket Nasıl Kurulur?
  • Ekip Oluşturma ve Çatışma Yönetimi
  • Mobilya Sektörüne Yönelik Örnekler ile İş Planı Hazırlama
  • Mobilya Sektöründe Ürün Planı, Ürün Farklılaştırılma
  • Mobilya Sektöründe Kalite Güvencesi
  • Proje Yönetimi
  • Mobilya Sektörüne Yönelik Teşvikler ve Hibeler

Mobilya Sektöründe Teknik Girişimcilik eğitimi kayıt linkine buradan ulaşabilirsiniz:

ENHANCER Eğitim başvurusu için tıklayınız.

  • Şafak Emin Ayrıksa – Bursa

Öncelikle eğitimden çok memnun kaldım. Bir mobilyacı çocuğu olarak babamdam öğrenemediğim birçok konuyu eğitim sırasında hocalarım tarafından öğrendim. Hocalarımın gerek hitabeti gerek bilgi birikimi konuları anlamamda büyük rol oynadı. Son gün katıldığımız saha gezisi ise bambaşka bir deneyimdi. İlk üç günde öğrendiklerimi göz önüne getirmemi ve kavrayabilmemi sağladı. Hatta daha haptik ve somut örneklerle öğrenmeye meyilli bir insan olarak benim için teorik eğitimden çok daha bilgilendirici olduğunu söyleyebilirim. Eğitimi mobilya sektörüyle ilgili ileriye doğru bir adım atmak isteyen ve konuyla ilgilenen herkese tavsiye edebilirim.

  • Tayfur Taybuğa – Kayseri

“İşin merkezinde ve sahada canlı örnekle yaşayarak öğreten teorik anlamda da güçlü bir içeriğe sahip aktif bir öğrenme deneyimi yaşadık.”

  • Cenk Songür – Ankara

ICMPD tarafından düzenlenen Mobilya Sektöründe Teknik Girişimcilik eğitiminde aldığım bilgilerden ve saha ziyaretinde edindiğim izlenimler vizyonumu genişletti, hocalarıma bizlere kattığı değerli bilgilerden Ötürü çok teşekkür ediyorum.

  • Doğukan Akın – Ankara

Her ne kadar baba mesleği olan mobilya imalatı olsa da, katılmış olduğum eğitime başta ön yargılı yaklaşmıştım. Özellikle online eğitimlerin, eğitimin kalitesini düşürdüğü kanaatindeydim. Ancak, eğitim sürecinde birbirinden kıymetli hocaların katkıları ve sektörle ilgili paylaşımları, bu düşüncemi kısmen değiştirdi. Yüz yüze gerçekleştirilen bir ortamda, hem bu değerli bilgileri daha etkili şekilde alabileceğime hem de katılımcılarla birebir ilişkiler kurarak daha verimli bir deneyim yaşayabileceğime inandım.

Eğitimin bir gereği olarak düzenlenen saha ziyareti ise benim için bir dönüm noktası oldu. Bu ziyarete yine ön yargılarla katılmış olsam da, firma sahibinin içtenlikle paylaştığı girişimcilik hikayeleri ve samimi yaklaşımı, bu önyargılarımı tamamen kırdı. Babamın yıllarca emek verdiği mobilya sektörüne olan bakış açımı değiştiren bu ziyaret, aynı zamanda bana sektörün potansiyelini ve vizyon sahibi bir yaklaşımla nerelere ulaşabileceğimi gösterdi.

Ziyaretin sonunda, firma sahibiyle yaptığımız birebir görüşmeler sonucunda, bu firmada vatani görevimi tamamladıktan sonra işe başlayabileceğimin sözünü alarak yeni bir başlangıç yaptım. Saha ziyaretinden yalnızca bilgi ve ilhamla değil, aynı zamanda bir iş sahibi olarak ayrıldım. Bu gelişme, kariyerime bu sektörde yön verme ve kendimi geliştirme adına büyük bir fırsat oldu. Babamın mesleğine duyduğum saygı ve bu deneyimin bana kattığı yeni perspektif, mobilya sektöründe daha büyük hedefler koymam için bana ilham verdi. Artık bu alanda, sadece kendimi geliştirmekle kalmayıp, aile mirasını ileriye taşımak için azimle çalışacağım.